Voorzieningen op de Uithof

Huisarts
Als je verhuisd naar Utrecht en op de Uithof gaat wonen is het belangrijk dat je, ook wanneer je ziek bent, terecht kan bij een huisarts. Daarom zit hier huisartsenpraktijk Campus Uithof. Deze bevindt zich in een ander SSH gebouw, Casa Confetti. Hier leveren ze zorg op maat voor studenten en hebben de huisartsen een brede kennis. Zo weten zij precies wat de student nodig heeft.

Inschrijven of een afspraak maken gaat gemakkelijk via de website https://www.huisartsdeuithof.nl/nl/de_praktijk

Winkels
Op de Uithof zal je niet veel winkels vinden. Voor de kleine boodschappen hebben we de Spar University UU. Deze is dagelijks geopend van 8.00 tot 21.00 uur, behalve op zondag, dan is deze geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. De Spar vind je op Heidelberglaan 1-B.

Tegenover de spar zit de Primera. Hier kun je terecht voor schrijfwaren, maar hier kun je ook je PostNL pakketjes laten versturen. Het is namelijk ook een PostNL postpunt. Bij Primera kun je ook je pakketjes laten bezorgen als je overdag niet thuis bent en je het liever zelf op komt halen.

De Primera is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Primera gesloten.

Eten
Op de Uithof kun je op steeds meer plekken eten. Langs de bus-/trambaan vind je The Basket, het grandcafé van de Uithof. Hier kun je terecht voor een lekkere lunch of diner, maar ook voor een gezellige borrel. Iedere 2e maandag van de maand om 19.30 organiseert The Basket een pubquiz waar iedereen kan laten zien wat hij in huis heeft. The Basket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.30 tot 22.00 uur. In het weekend is het gesloten.

Heerlijke pizza’s kun je halen bij Pizzeria Tricolore, onder de Universiteitsbibliotheek. Deze is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Ook voor belegde broodjes kun je terecht onder de Universiteitsbibliotheek. Bij Eat Out kun je niet alleen belegde broodjes halen, maar ook unox worst en een lekker sapje. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Tussen deze winkels in staan food trucks die ook lekkers verkopen. Bij Mo & Zonen kun je terecht voor kebab, döner of shoarma. De openingstijden van deze foodtruck zijn van maandag tot en met donderdag van 11.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 11.00 tot 14.30 uur.

Tegenover Mo & Zonen staan wisselende foodtrucks. Op dinsdag staat Hoi Anh met Vietnamese Street Food, op woensdag staat Broodje Ben met heerlijke belegde broodjes, op donderdag staat Tour de la Frite met verse handgesneden frites en op vrijdag staat Broodje Ben wederom op deze plek. Niet duur, maar wel erg lekker!

Kapper
Niet alleen kun je in Casa Confetti terecht voor een huisarts, ook hebben ze er een kapper zitten van Beautyplein. Dit is een professioneel salon van het Beauty College. Zo kun je weer door het leven met een nieuwe coupe. Beatyplein is geopend op maandag van 9.30 tot 17.00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag van 11.30 tot 17.00 uur.
In het weekend, in de vakanties en op feestdagen is de kapper gesloten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search