Voorzieningen in Johanna

Wasserette
In Johanna is het niet mogelijk om een wasmachine of droger neer te zetten in jouw kamer of studio. Niet getreurd, het gebouw heeft zijn eigen waskamer! In de waskamer staan genoeg wasmachines en drogers voor het hele gebouw.

De wasmachines en drogers hebben ieder vier programma’s waarbij je dus zelf het aantal graden kunt instellen of de mate waarin de was gedroogd wordt.

Je zult wel voor iedere wasbeurt 1 euro moeten betalen met muntenstukken van 50 eurocent. Omdat tegenwoordig veel met pin betaald wordt en niet iedereen 50 eurocent munten heeft, is het mogelijk om deze in het gebouw te wisselen tijdens het spreekuur van Marcel.

Spreekuur Marcel
Marcel is de beheerder van dit gebouw. Heb jij vragen over het gebouw of over jouw kamer, ga dan bij Marcel langs tijdens zijn spreekuur. Het spreekuur is iedere woensdag van 16.30 tot 17.30 op nr. 29 (links naast de liften door de deur).

Studieruimte
Johanna is gebouwd voor studenten. De studieruimtes op de Uithof zijn tijdens tentamenperiodes schaars. Johanna heeft echter voor de wasserette een grote studieruimte. Hier kun je de hele dag studeren want alle tafels zijn voorzien van veel stopcontacten. Sommige tafels hebben zelfs een draadloos oplaadpunt voor jouw mobiele telefoon.

The Village
Uniek voor een studentenhuis is het hebben van een eigen koffiebar. Johanna heeft het! Tijdens het studeren kun jij genieten van een kopje koffie met een lekker stukje gebak. Je kunt er ook terecht voor een verfrissend drankje van Fritz.
Van maandag tot en met vrijdag is The Village Coffee and Music geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. Let op, er kan alleen met pin betaald worden.

Johanna’s wheels
Omdat overal op de Uithof het parkeren betaald is, heeft Johanna eigen deelauto’s staan van MyWheels. Er staan 2 benzine auto’s, één elektrische auto en één elektrisch busje. Deze kunnen ook weer opgeladen worden op de speciale parkeerplekken bij het gebouw.

Om een deelauto te gebruiken dien je natuurlijk een rijbewijs te hebben en een account aan te maken bij MyWheels. Hierna kun je één van de auto’s reserveren. Het is zelfs mogelijk om de deur te openen met jouw smartphone. Maak nu jouw account aan op www.mywheels.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search