Parkeren

Bij Johanna kan je achter het gebouw parkeren voor een periode van maximaal een halfuur. Dit is handig in het geval je iemand wilt afzetten of gewoonweg wilt laden en lossen. LET OP! Indien je langer dan de toegestane duur parkeert dan bestaat er de kans de je vastgezet wordt met een wielklem. Het kost hierna € 25,00 om hem te verwijderen. Wil je langer dan een halfuur parkeren? Parkeer dan je auto op 1 van onderstaande parkeerplaatsen.

Parkeren op UU-terreinen

Als je liever wat langer wilt parkeren dan kan je terecht bij de terreinen van de UU. Doordeweeks kan je hier alleen betaald parkeren. Wel zijn de eerste 30 minuten gratis. Blijf je toch langer dan 30 minuten? Dan worden deze eerste 30 minuten ook betaald.

Maandag t/m vrijdag Weekend en Feestdagen
06:00 – 19:00 Eerste halfuur gratis. Daarna € 0,50 per 33 minuten Gratis
19:00 – 06:00 Gratis  Gratis

P+R De Uithof

Wil je niet alleen langs Johanna, maar ook de rest van Utrecht verkennen? Het is dan slim om je auto te parkeren bij de P+R Uithof. Voor € 5,00 kan je jouw auto de hele dag parkeren en krijg je een reiskaart waarmee je de hele dag gratis met U-OV kunt reizen naar het centrum. Maximaal 5 persone kunne gebruik maken van de reiskaart.

Parkeren + reiskaart Alleen parkeren
€ 5,00 € 4,69
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search